Poddar

Här hittar du poddavsnitt från socialförvaltningens verksamheter.

Föräldrastödspodden

Tommy Grundström arbetar med stöd till föräldrar med placerade barn.

Föräldrastödspodden på Soundcloud

.


Kamratföreningen G7

G7 är en brukarförening som samlar de som bor eller har bott i Bostad först-lägenhet eller socialförvaltningens stödboenden.

G7-podden på Spotify


SANDT-podden

En podd om spel om pengar, alkohol, narkotika, dopning och tobak. Syftet är att sprida kunskap inom områdena. ANDTS-samordnaren Stefan Åberg samtalar med sakkunniga gäster och andra aktörer som tycker till. SANDT-podden finns på de flesta plattformar: Spotify, Apple och Google.


Podning och utveckling

En podd i gränslandet mellan kommunikation, digitalisering och social hållbarhet. Podden är inte längre aktiv. Du kan lyssna på gamla avsnitt nedan.

.

Avsnitt 5 – Louisa Szücs Johansson

Kalle Pettersson, utvecklingschef vid socialförvaltningen i Helsingborg samtalar med Louisa Szücs Johansson, tjänstedesigner på ExperioLab vid Landstinget i Värmland om design av välfärdstjänster i allmänhet och om hurmårdu.nu i synnerhet.

.

Avsnitt 4 – Dennis Söndergård, Nordens välfärdscenter

Kalle Pettersson, utvecklingschef på socialförvaltningen i Helsingborg, samtalar om e-hälsa och välfärdsteknik med Dennis Söndergård, som är seniorrådgivare i välfärdsteknik vid Nordens välfärdscenter som är en del av Nordiska ministerrådet.

Samtalet handlar mycket om e-hälsa och välfärdsteknik och varför det ser så olika ut på detta område i våra nordiska grannländer.

.

Avsnitt 3 – Linn Englund, Maskrosbarn och Dinah Åbinger, Helsingborgs stad

Kalle Pettersson, utvecklingschef på socialförvaltningen i Helsingborg, samtalar om tjänstelogik och brukarinvolvering med Linn Englund, Maskrosbarn och Dinah Åbinger, socialdirektör i Helsingborg.

.

Avsnitt 2 – Anders Mellberg, Malmö stad

Kalle Pettersson, utvecklingschef på socialförvaltningen i Helsingborg, samtalar om digitaliseringsstrategi med Anders Mellberg, kommunikationsdirektör i Malmö stad.

.

Avsnitt 1 – Stefan Larsson, Lunds universitet

Kalle Pettersson, utvecklingschef på socialförvaltningen i Helsingborg, samtalar om digitalisering av offentliga verksamheter med Stefan Larsson, forskare i internetstudier vid Lunds universitet.