Anhörigstöd – Vårens program

Nu finns vårens program för anhörigstöd ute. Detta året bjuder på filmvisning, teaterpjäs, föreläsningar och evangemang samt hittar du tider för träffar.

Redan nu i slutet av januari får ni ta del av Funktionfesten Januarisol som presenteras med öppet hus på dunkers kulturhus. Här kommer det finnas aktiviteter för stora och små. På söndagen ingår Dunkers Söndagsscen i Tema Funktion och vi visar Miramos med Danskompaniet Spinn som också spelar för skolor 27/1-28/1. Onsdagen visar vi Östra Teaterns starka och berörande föreställning När Lillan kom till jorden.

Ni får under våren höra Sabina Sjöberg föreläsa om att vara mamma till en dotter med NPF-diagnos, se filmen ”min pappa tror han är kungen av atlantis” och höra manusförfattaren, producent och skådespelare Simon som skapat filmen utifrån sann berättelse från hans egna liv, berätta om hur det är att leva med skammen. Maria Estling Vannestål berättar om vemodet att inte räcka till när man väntar sitt fjärde barn och har en mamma som insjuknar i demenssjukdom.

Hela programmet kan ni ta del av här: Vårens anhörigstödprogram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *