Filmvisning av I, Daniel Blake 23 augusti

Den 23 augusti, klockan 17:30 arrangerar vi en sluten filmvisning på Röda kvarn av I, Daniel Blake, som handlar om en sjuk och arbetslös engelsmans kamp mot byråkrati och digitalt utanförskap. I samband med detta kommer några av våra invånare att prata om sina egna erfarenheter om kontakt med myndigheter, byråkrati, att hamna mellan stolarna och digitalt utanförskap.

Filmvisningen är för dig som är politiker eller tjänsteperson i Helsingborgs stad eller som har en egen erfarenhet av filmens tema. Syftet är att skapa en diskussion som kan leda till konkreta förslag till förändringar för invånare som riskerar att hamna i kläm.

Filmvisningen är gratis, men du måste anmäla dig. Anmälan är bindande. Har du anmält dig och inte kan komma måste du meddela detta så snart som möjligt, så att platsen kan gå till någon annan.

Uppgifterna du anger är enbart till för att vi ska kunna ha en deltagarlista som krävs för en sluten visning och för att kunna kontakta dig med eventuell information eller ändringar som rör evenemanget.

Anmälningstiden har gått ut. Har du frågor kan du kontakta david.bergstrom@helsingborg.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *