Följ med Mobila teamet

Nu kan kan du läsa ett reportage om Mobila teamet på Helsingborgs stads visionsblogg helsingborg2035.se:

”De lyckades fånga upp mig när jag behövde, fastän jag inte visste om det själv då.”

– Idag finns det många barn som saknar en vuxen att tala med. Någon som verkligen tar sig tid och lyssnar. Jag märker tydligt vilket behov som finns i mina samtal med ungdomarna. Det driver mig i mitt arbete, att se nyttan och sen också göra det där extra när det behövs. Upptäcka att den där korta fikan på stan kan skapa en sådan stark relation och upplevas så betydelsefull för en person, det gör mig så innerligt glad. Jag känner att jag gör skillnad, säger Olivia, en av medarbetarna i Mobila Teamet.

Läs hela reportaget på http://www.helsingborg2035.se/mobila-teamet/

‪#‎jagvillhbg‬

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *