Gemensam utvecklingsgrupp 16 maj – om deltagarengagemang på H22 City Expo

Stads- och innovationsmässan H22 City Expo är bara ett par veckor bort. Vad finns att upptäcka och besöka för dig som är intresserad av sociala frågor och hur kan vi inkludera föreningar och våra gemensamma målgrupper?

Tid: måndagen den 16 maj, klockan 13.30-15.30
Plats: Fontänhuset Helsingborg, Norra strandgatan 8 (och digitalt: så här kopplar du upp dig på Webex Meetings, pdf)

Tema: om deltagarengagemang på H22 City Expo

Vad finns att upptäcka och besöka för dig som är intresserad av sociala frågor och hur kan vi inkludera föreningar och våra gemensamma målgrupper?

Vi rekommenderar att du är med på plats den här gången, då vi kommer att cirkulera i smågrupper, för att lära mer om vilka möjligheter det finns att engagera sig och lyfta sociala frågor. (Det kommer som vanligt att gå att koppla upp sig digitalt.)

Vi återkommer med mer detaljer om vilka programpunkter vi kommer att lyfta under denna snabbgenomgång.

Vi fortsätter också att planera vidare skaparverkstad och stadsvandringar, som vi pratade om 25 april, där frivilligorganisationer kan visa upp sin verksamhet och kreativiteten och kompetensen hos brukare, medlemmar och besökare.

Kommande möten hösten 2022

Gemensam utvecklingsgrupp tar nu ett ovanligt långt sommaruppehåll, med tanke på de stundande aktiviteterna på H22 City Expo. Vi ses igen i höst, då vi tar vidare idéerna från H22 och fortsätter att samverka mot sociala tjänster!

  • 19 september
  • 10 oktober
  • 21 november
  • 19 december

Skicka gärna in förslag på teman inför hösten till david.bergstrom@helsingborg.se.

Läs mer om Gemensam utvecklingsgrupp.

Avbryt

Lämna en kommentar