Gemensam utvecklingsgrupp 21 mars – om omställningen från socialtjänst till sociala tjänster

På Gemensam utvecklingsgrupp 21 mars går vi vidare i att tillsammans forma omställningen från socialtjänst till sociala tjänster.

Tid: måndagen den 21 mars, klockan 13.30-15.30
Plats: Fontänhuset Helsingborg, Norra strandgatan 8 (och digitalt: så här kopplar du upp dig på Webex Meetings, pdf)

Tema: Omställning från socialtjänst till sociala tjänster

Vi pratar om områdesforum och inhabiton på stadsmässan H22 City Expo, där vi tillsammans med invånare vill förbereda för sociala tjänster som är förebyggande, tillgängliga och med individen i fokus. (Amanda Ricketts, Emilia Nordström)

Övriga frågor

  • Skåneveckan för psykisk hälsa (Linnea Hasslin, Anna Åkerman)

Kommande möten våren 2022

Resten av våren kommer vi att förbereda våra satsningar på invånardelaktighet och föreningssamverkan under stadsmässan H22 City Expo (som äger rum 30 maj-3 juli). Det finns flera spår för dig som vill engagera dig i sociala frågor under H22.

  • 25 april – om skaparverkstad och guidade vandringar under H22 City Expo – en chans för föreningar att visa upp sin verksamhet och kreativiteten och kompetensen hos brukare, medlemmar och besökare.
  • 16 maj – om gemensamma insatser på H22 City Expo och deltagarengagemang – vad finns att upptäcka och besöka för dig som är intresserad av sociala frågor och hur kan vi inkludera våra gemensamma målgrupper?

Skicka gärna in förslag på teman inför hösten till david.bergstrom@helsingborg.se.

Läs mer om Gemensam utvecklingsgrupp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *