H22 Summit öppet för alla

Helsingborgs stad har nu öppnat upp de digitala föreläsningarna om framtidens välfärd från H22 Summit för alla som vill titta. Det är gratis, men du behöver registrera dig med din e-post. Årets teman var ledarskap för innovation, teknik för folket och medskapande. Innehållet är till största delen på engelska, men har nu svensk text.

I november genomförde Helsingborgs stad H22 Summit, en digital konferens med fokus på hur vi utvecklar framtidens smarta, hållbara och omtänksamma stad. Konferensen hade deltagare från hela världen. Nu är du välkommen att ta del av innehållet från konferensen, som är en del av innovationssatsningen H22. Materialet är tillgängligt året ut.

Årets teman var:

  • Ett ledarskap som underlättar innovation (2-3 november)
    • Hur arbetar man fram en innovativ och utvecklande organisation som strävar efter att underlätta istället för att styra? Och hur kan man arbeta tvärgående i stället för i stuprör?
  • Teknik för folket (4 november)
    • Teknik finns i alla delar av livet och utvecklas ständigt. Vi undersöker hur vi kan använda smart teknik för att underlätta, sammanlänka och skapa ett bättre liv för dem som bor och arbetar i staden.
  • En stad utvecklad av invånare för invånare (5-6 november)
    • Invånarna är det pulserande hjärtat i staden. Men hur bygger man en öppen och trygg kultur där invånardialog och medskapande är en självklarhet?

Dessutom finns det ett chefsspår, med extramaterial på svenska, som nu också blir tillgängligt.

Så här gör du

Gå till h22summit.se. Klicka på knappen TILL H22 SUMMIT och fyll sedan i dina uppgifter. Du kommer in i måndagens lobby/scenhall och allt material från hela veckan finns i Summit on Demand.

Vad är H22?

Vi lever i en utmanande men också viktig tid. Stora klimatutmaningar, minskade skatteintäkter och dessutom en global pandemi – nu gäller det att förbereda sig för framtiden på rätt sätt!

Genom H22 kan vi, tillsammans med invånare, partners, skolor, föreningar och nationella och internationella aktörer utforska lösningar som ger alla i staden högre livskvalitet i en smartare stad. Sommaren 2022 bjuder vi in hela världen till en stor stadsmässa för att dela med oss av vårt arbete.

Vad är H22 summit

H22 Summit är en språngbräda för innovation och en plattform för att skapa smartare städer. Nu öppnar vi upp den digitala plattformen så att du som invånare i staden kan inspireras av fantastiska talare och ta del av allt innehåll, inklusive ett chefsspår som nu är öppet för alla, med panelsamtal kring vår gemensamma resa mot en smartare och mer omtänksam stad.

Mycket av innehållet är på engelska, med svensk undertext. Chefsspåret är på svenska.

Se stadsdirektör Palle Lundbergs inbjudan till H22 Summit och hör hans tankar om vår gemensamma resa framåt:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *