Hela Människan Helsingborg bjuder in till gratiskonsert med Peter Hallström

Hela Människan Helsingborg bjuder in till en gratis konsert med Peter Hallström den 11 maj.

Hela Människan tror att varje människa bär sin egen berättelse, så även artisten och musikern Peter Hallström. Därför bjuder Hela Människan onsdag den 11 maj 18.30 in till konsert i Gustav Adolfs kyrka. Där kommer du kunna njuta av en konsert med Peter Hallström, som också delar med sig av sin berättelse. Då Hela Människan vill att alla människor ska få tillgång till kultur kommer konserten vara gratis.

Namnet på konserten är ”Gud blev människa” och kvällen kommer fokusera på hur det är att vara människa samt hur Gud valde att bli människa för att kunna dela vår mänskliga glädje och smärta.

Om Hela Människan

Hela Människan Sverige är en organisation som byggts upp av flera olika kyrkor och kyrkliga organisationer. Hela Människan finns på drygt 60 platser i landet med verksamhet för, och tillsammans med, människor i utsatt livssituation. Hela Människan drivs i huvudsak med offentliga medel samt gåvor från privatpersoner.

Att vara en del av Hela Människan – oavsett roll – är att vara del i en ömsesidighet, i en öppenhet för att dela gemenskap, kunskap, mat, tak, kläder, arbetstillfällen, vänskap, ansvar, glädje, sorg eller smärta.

För mer info om Hela Människan besök helamanniskan.se.

För mer info om konserten eller frågor kontakta:
Zandra Ottosson, projektledare Hela Människan Sverige zandra.ottosson@helamanniskan.se, telefon: 073-070 09 08

Avbryt

Lämna en kommentar