HÖSTFOTOGRAFI-promenaden

Nu faller löv från gren till mark och himlen ses större för ögat att begrunda. Hösten är här! Det betyder filtar, varma drycker, härliga doftljus och att alla bra serier börjar på tv:n igen. Men nu ska vi inte sitta inne. Vi ska ut och njuta av regnet och stormvindar och framförallt fotografera alla vackra färger.

Inbjudan riktar sig till brukarorganisationer och föreningar, samt till brukare och medarbetare i Helsingborgs stad.

Var med och tävla i fotouppdragen, gå tipspromenaden som är mellan Pålsjö kyrkogård ner till Margarethaplatsen och svara på de 13 frågor/gåtor som ställs eller kom bara och promenera och umgås. Du kan vinna ett litet pris i både fotouppdraget och i tipspromenaden.

För att vara med i fotouppdragen så behöver du en smartphone eller digitalkamera och kunna skicka bilder via mejlen. Fotouppdragen består av 7 rubriker som du ska tolka och ta foton som representerar rubrikerna. Du väljer sedan ut ett foto per rubrik och mejlar bilderna till saga.andersson@helsingborg.se. Vinnaren kommer utses den 28 oktober och kontaktas omgående samt presenteras här på öppnasoc.se.

Ett litet pris till den som lyckats svara rätt på alla frågor eller har flest rätt svar kommer delas ut nere på Margarethaplatsen, där även alla svar presenteras. (Ja, det finns bara ett svar till varje gåta.) Vid ankomst till Pålsjö så kommer det bjudas på kaffe, fralla och kanelbulle.

Plats: Pålsjö kyrkogård, parkering till Pålsjö skog
Datum/Tid: 25 oktober, klockan 10:00–12:00

Anmäl dig genom att mejla saga.andersson@helsingborg.se senast den 21 oktober, då jag senast måste beställa kost. Vi sätter stopp vid 30 anmälningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *