Inbjudan till föreläsning om utvärdering av socialt arbete

Välkomna till föreläsning om utvärdering av socialt arbete med två forskare från Socialhögskolan i Lund: Martin Bergström och Stig Linde.

Under en förmiddag kommer vi att lära och diskutera på temat:

Vad gör vi?! – utvärdering i och av socialt arbete

Tid: fredagen den 11 november, klockan 9:00-11:00

Plats: U203 (lilla hörsalen) på Campus Helsingborg

Då intresset varit stort och antalet platser är begränsade måste vi nu ta föranmälningar! Anmäl dig till annika.nilsson6@helsingborg.se.

Föreläsningen arrangeras av FoU Helsingborg i samarbete med Campus Helsingborg och vänder sig främst till dig som arbetar inom socialförvaltningen Helsingborg men även du som arbetar med socialt arbete i någon av våra andra förvaltningar i Helsingborg är välkommen i mån av plats. Föreläsningen är gratis.

Om forskarna

Martin Bergström, docent, universitetslektor Socialhögskolan i Lund, bedriver forskning om effekter och innehåll i psykosociala interventioner. Kursföreståndare på kursen Socialt arbete med inriktning på familjer.

Stig Linde, FD, universitetslektor Socialhögskolan i Lund, forskar bland annat om hur ideella organisationer (re)agerar på uppföljnings- och utvärderingskrav från uppdragsgivare. Kursföreståndare på masterkurs Utvärdering och kunskapsproduktion i socialt arbete.

Vid frågor kontakta Annika Nilsson, FoU Helsingborg, på annika.nilsson6@helsingborg.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *