Inbjudan till träff om fritidsaktiviteter

Jag kan och Din hälsa Helsingborg bjuder in till träff om fritidsaktiviteter den 11 januari.

Vi vill höra dina tankar och idéer kring vad som skulle vara givande fritidsaktiviteter. Var med och lägg grunden för vårt framtida arbete där du och andra kan få möjlighet att få en kompis, utveckla ett intresse och vara en del av ett socialt sammanhang.

Var: Dunkers kulturhus, Kungsgatan 11
När: 11 januari klockan 13.30-15.30
För vem: Alla som är intresserade!
Anmälan: Mejla till jagkan@helsingborg.se senast den 4 januari 2018.

Lite kort om Din hälsa Helsingborg och Jag kan

Din hälsa Helsingborg är en utvecklingsgrupp som består av invånare och tjänstepersoner inom socialförvaltningen. Tidigare under året arrangerade de, på invånarnas initiativ, en rad hälsofrämjande aktiviteter såsom brännbollsturnering, yogapass och plantering.

Jag kan är ett nystartat ESF-projekt inom arbetsmarknadsförvaltningen som arbetar för att långtidsarbetslösa individer med psykisk ohälsa ska närma sig arbetsmarknaden genom studier, jobb – eller en meningsfull fritid. Projektet utgår från en metod som heter IPS där individens eget intresse och nyfikenhet styr vägen till en fritidsaktivitet.

Träna, spela brädspel, diskutera intressanta ämnen, spela musik, måla… Det här är bara några saker som du kan göra på din fritid. Oavsett om det görs tillsammans med andra eller själv kan aktiviteterna bli en källa till energi, glädje och ökat självförtroende.

Har du frågor? Mejla oss på jagkan@helsingborg.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *