Konferensdag 25 maj – En framtid vi skapar tillsammans

Den 25 maj blir det en heldagskonferens på Campus Helsingborg om hur socialt arbete ska se ut i framtiden.

Konferensen En framtid vi skapar tillsammans för under en dag samman forskare från Lunds universitet med brukare, socialarbetare, sociala entreprenörer och andra som vill skapa förutsättningar för en positiv utveckling i samhället.

Dagen vänder sig särskilt till dig som jobbar, forskar eller verkar inom socialt arbete, skola och fritid eller vård och omsorg. Syftet med dagen är ett utbyte av idéer och kunskap med utgångspunkt från att utmaningar i samhället kräver nya sätt att samarbeta, tänka och verka.

Konferensen innehåller exempel, inspiration och lärdomar från samskapande projekt. Målet är att skapa dialog, utbyta tankar och att lägga grunden för nya projekt som möter behov i samhället.

Konferensen innehåller tre teman, där du som anmäler ditt intresse kommer att kunna välja ett av dessa. Varje tema innehåller exempel från pågående projekt och sedan får ni i mindre grupper gemensamt fundera på nya utvecklingsprojekt.

Konferensens tre teman är:

  1. Samskapande
  2. Socialt arbete och digitalisering
  3. Den socialt hållbara staden

Sista dag för intresseanmälan är den 30 april.

För att skapa en bra bredd och blandning i de olika grupperna kommer socialhögskolan att göra ett urval bland dem som anmält sitt intresse till konferensen. I början av maj får du en bekräftelse på om du fått en plats till  konferensen.

Mer information och anmälan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *