Minnesanteckningar Gemensam utvecklingsgrupp 10 september

Höstens första möte med Gemensam utvecklingsgrupp följde upp visningen av I, Daniel Blake, genom att ta upp filmens teman om bemötande från olika myndigheter, brister i samverkan och digitalt utanförskap. Den här gången fick vi också besök av stadsdirektören Palle Lundberg.          Läs mer…

Mer om Palles besök kommer inom kort på hans Instagram.

 • Yousef Al-abade

  Hejsan hjälpa mig snälla snart
  Har jätte mycket bevis för vården i Helsingborg Najaden och Weronica Persson

  En falsk och giftig kärrning som jobba på kommunen heter Weronica Persson lärar personal på Sysselsättning och polisen frågsr och säger till mig Mahdi du heter Mahdi på Förnmnet och det står väl på min ID leg för Namnet Yousef och efyer namnet Al.abade Mahdi är mitt farfar namnet och jag försökte ta bort bort det hos skatteverket kunde inte det går inte måste behålla två namnet, alla som kommer från länder i Asian har hela familjen namnet på sitt ID förnamnet och far och farfar och mammas namn och efter namnet det är inte nytt grej alls som man kan hitta på, Weronica Persson försöker hitta på och hota mig med Namnet Mahdi just nu, hehehehehehe, hon försöker säga nåt att han är nåt speciellt människa eller lögnare eller han vill vara en profet eller vad fan har hon för plan hehehehehehe hehehehehehe, alltså hon är helt sjuk i huvudet vet inte vad ska hon göra nu rabbat sitt huvudet helt jag kan guide er hjälpa henne som jag sa tidigare min rättigheten vill jag bara minna papper hos henne just nu utan min samtycke jag ska ha de och vill inte ser henne mer plus Södremöttanimg ska skicka mig ett kallelse för försätta medecinska behandling, Lars Sandeberg och Weronica Persson och Najaden lurade mig igen och fick Lars Sandeberg min diagnoser av Najaden och lämnade till Weronica Persson utan min samtycker och bekräftelse sen lurade mig att skicka ett remmis till Södremöttanimg och de gjorde inte det alls det var ett dumt spel och den andra gången södermottagning ljuger för mig och lurar mig och jag fick inte till nu kallelse för att Weronica Persson planerat nåt dumt att anställda mig möt min vilja sen de skickar mig tillbaka till Najaden och det ska inte hände om jag dör och förlura mitt liv.

  Säga till den pinsamt människa att det finns en el del människor som heter Mahdi på för Namnet överallt i hela världen alla folk från många länder heter så på Förnmnet så alla är de liksom speciella eller vad.

  Absolut inte jag bara säger saningen för massa skit som händer på ut och önska ska bli bättre tillexsempel kolla den här löshem kvinna var ute hela tiden sova på parken utan nåt hjälp och hon är svensk så jag tyckte himla synd för henne och undrar varför får hon inte hjälp och nu vädret blir kallt och igår regner och hon sov ute har en pose täcke på sig igår!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *