Pernilla är ny utvecklare

pernilla_kvist_litenPernilla Kvist har börjat som utvecklare på socialförvaltningen, där hon ersätter Johanna Callegari.
– Det är ett jättespännande uppdrag. Jag vill bidra till att förändra perspektiven i organisationen genom att jobba tillsammans med brukare och den personal som jobbar närmast brukarna för att utveckla verksamheten. Målet är att samskapande av värde ska gynna brukare, personal och organisation.

Pernilla har tidigare jobbat mycket med samverkan och utveckling, mellan och inom myndigheter, som utredare, processledare, försäkringsspecialist och samverkansansvarig på försäkringskassan, förbundschef för samordningsförbundet i Blekinge (Finsam) och projektledare vid Lunds universitet.
– Jag känner till vilka utmaningar som finns med samverkan och utveckling, men också vilken kraft som finns när det fungerar.

På fritiden ägnar hon sig bland annat åt biodling. Hon har en kupa som ger cirka 30 kilo honung på ett år.
– Det är intressant att följa bisamhället, hur det är uppbyggt och fungerar. Samtidigt bidrar du till hållbarheten i vårt samhälle, där bin har en viktig uppgift att pollinera (överföra pollen mellan växter för befruktning). Sedan tycker jag förstås att det är väldigt gott med honung också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *