Run For Mental Health – motionslopp på Gröningen 6 oktober

I samband med Skåneveckan för psykisk hälsa anordnar Run for Mental Health ett välgörenhetslopp på Gröningen den 6 oktober, klockan 13.00.

Run for Mental Health är ett välgörenhetslopp för att uppmärksamma betydelsen av fysisk aktivitet för vår psykiska hälsa. Start och målgång är på Gröningen (Båthusgatan). Promenera, jogga eller spring tillsammans med vänner och arbetskamrater. Du kan gå 1 kilometer (med frågesport), springa 5 kilometer eller delta virtuellt.

Företag och organisationer erbjuds förköp av startplatser, ett bra sätt att främja friskvård och bidra med en insats för att hjälpa till i kampen mot psykisk ohälsa.

Affisch för utskrift (pdf)

Till förmån för forskning

Föreningen Run for Mental Health i Helsingborg med stödorganisationer arrangerar och genomför ett välgörenhetslopp med kringarrangemang på Gröningen i Helsingborg. Deltagare medverkar i ett insamlingsprojekt till förmån för forskning om behandling och stödformer för de som drabbas av psykisk ohälsa.

Forskningsområdet är eftersatt och det behövs resurser för att kunna göra studier som just pekar på vilka behov som finns och vilka lösningar som kan komma i fråga.

Föreningen verkar för:

  • lokal samverkan för psykisk hälsa och friskvård
  • aktiv insamling av medel för forskning
  • att skapa sätt för alla att bidra.
Avbryt

Lämna en kommentar