Studieförbundet Vuxenskolan bjuder in till designjam om barn och ungas psykiska hälsa

Är du själv 16-26 år eller kommer du i kontakt med ungdomar eller unga vuxna via ditt arbete? Vill du vara med och ta fram nya sätt att stärka ungas psykiska hälsa? Studieförbundet Vuxenskolan bjuder in till designjam i Helsingborg den 12 februari.

Studieförbundet Vuxenskolan vill ta ännu ett steg i rätt riktning för att kunna lösa en av de största utmaningarna i samhället just nu – att bryta den negativa trenden med unga som mår allt sämre psykiskt.

Med hjälp av vuxna nyckelpersoner från olika organisationer, företag och andra sammanhang ska vi tillsammans med dem som är unga idag lyfta fram de utmaningar som finns och skapa hållbara lösningar och sammanhang för dagens unga. Sprid även gärna inbjudan till de ungdomar och unga vuxna (16-26 år) du kommer i kontakt med som skulle kunna vara intresserade av att delta.

För att så många som möjligt ska kunna medverka hålls dessa träffar (så kallade designjam) i tre olika städer. Oavsett var du bor så kan du deltaga i valfri stad.

Tider och platser

Måndagen den 11 februari är vi på Grynbodgatan 20 i Malmö, klockan 14:30–17:30
Tisdagen den 12 februari är vi på Garnisongatan 7A i Helsingborg, klockan 14:30–17:30
Onsdagen den 13 februari är vi på Fabriksgatan 2F i Lund, klockan 14:30–17:30

Anmälan

Du anmäler dig här senast den 8 februari. Eller genom att skicka ditt namn samt vilken stad du vill medverka i till Jenny.Sjoo@sv.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *